Contact

Rotagraphic BV

Hazenkoog 29A
1822 BS  ALKMAAR

Telefoon 072 509 4201
info@rotagraphic.nl

Wilt u meer weten?

MGI Unlimited Colors

MGI Unlimited Colors

Koud folie met full-colour overdruk; een proces dat tot nu alleen mogelijk was in offset. Met de Unlimited Colors drukt u Pantone metallic kleuren en brengt u digitaal goud en zilferfolie elementen aan. En gebruikt u witte folie dan kunt 100% dekking bereiken op transparante materialen; denk bijvoorbeeld aan transparant PVC maar ook aan zelfklevende materialen; de Unlimited Colors biedt u onbeperkte kleuren èn onbeperkte mogelijkheden.

Metallic, wit en fluor

Waarom kiezen voor een machine met 5de kleur als de MGI Unlimited Colors u een onbeperkte keuze aan kleuren biedt? Met deze nieuwe machine zijn vrijwel alle Pantone Metallic kleuren te bereiken en hoeft u geen “nee” te verkopen aan uw klanten. Met witte folie kunt u bovendien maximale dekking op transparante materialen bereiken; een mogelijkheid die geen enkele andere digitale pers u biedt.

Het Proces

Uw klanten kunnen standaard PDF bestanden aanleveren; Uw klanten geven in 1 laag aan waar folie dient te komen en deze laag wordt in zwarte toner in de 1ste doorgang gedrukt. Op de zwarte toner wordt inline en zonder extra werkzaamheden een standaard folie aangebracht. Tijdens de 2de doorgang wordt in CMYK over de folie gedrukt.