Contact

Rotagraphic BV

Hazenkoog 29A
1822 BS  ALKMAAR

Telefoon 072 509 4201
info@rotagraphic.nl

Wilt u meer weten?

Versant 2100

Xerox Versant 2100 digitale drukpers

ELK BEDRIJF WIL MEER DOEN. HOE U "MEER” DEFINIEERT, IS GEHEEL AAN U. MAAR HOE U DAT BEREIKT IS ALTIJD HETZELFDE. DE XEROX® VERSANT™ 2100 PERS.

De Xerox® Versant 2100 is compleet nieuw ontwikkeld met de allernieuwste technologie om u constant meer te laten doen. Hoe? Op de allereerste plaats door meer automatisering, bedoeld om u moeiteloos, nauwkeurig en efficiënt te laten werken. Nu de nadruk in de markt steeds meer komt te liggen op kleine oplagen en korte doorlooptijden wordt succes behaald door meer opdrachten per shift en per dag te verwerken dan voorheen. Automatisering is de sleutel om u te helpen dat efficiënt te doen.

Met de Versant 2100 pers kunt u met meer zelfvertrouwen gehoor geven aan uw klanten. Meer prestaties. Meer kwaliteit. Meer fl exibiliteit. Meer resultaten.

VOOR SOMMIGEN IS MINDER JUIST MEER.

Afhankelijk van uw omstandigheden en de unieke eisen van uw bedrijf wilt u misschien uw aandacht op minder richten. Kosten elimineren is een van de belangrijkste zaken om levensvatbaar te zijn, in elke situatie. Met lagere kosten kunnen uw prijzen meer concurrerend zijn en bent u minder gevoelig voor de wisselvalligheden van de markt.

DE XEROX® VERSANT™ 2100 PERS KAN U HELPEN UW BEWERKINGEN TE STROOMLIJNEN EN OM OP VERSCHILLENDE MANIEREN MEER CONCURREREND EN ONMISBAAR TE WORDEN:

• Minder misdrukken: afdrukken in exacte hoeveelheden

• Minder niet-productieve tijd: Xerox® Connect Advantage betekent dat uw pers meer beschikbaar is

• Grotere efficiëntie: minder stappen en minder interventies van de operator

• Kortere doorlooptijden: minder proefondervindelijk werken betekent dat opdrachten sneller worden geproduceerd en uw klant er sneller over kan beschikken

• Geautomatiseerde workflow: verlaagde arbeidskosten en een nauwkeurigere uitvoer

VOOR ANDEREN IS MEER GEWOON MEER.

Wanneer u uw klanten extra opties kunt bieden om hun klanten te bereiken, dan wordt u een ‘eerste keus’ en een onmisbare partner. De Versant 2100 pers kan zorgen dat u meer

kunt betekenen voor uw klanten door een unieke combinatie van mogelijkheden:

• Uitmuntende prestaties: produceer meer in een uur, in een shift en in een dag

• Geautomatiseerde workflow: minder stappen, minder interventies en meer intelligentie zorgen voor meer automatisering en kortere insteltijden

• Geïntegreerde communicatie: maximaliseer de impact voor elke klant door digitaal afdrukken uit te breiden met multimedia publishing

• Hogere responscijfers: op gedrukte stukken die bedoeld zijn om klanten te motiveren

• Hogere kwaliteit: lever zelfs de meest veeleisende marketingtoepassingen in ongekende kwaliteit in minder tijd

WE WETEN HEEL GOED WAT BELANGRIJK VOOR U IS.

We hebben ervaring in meer zaken die het verschil maken binnen uw bedrijf. Kostenbesparingen. Hogere opbrengsten. Verhoogde productiviteit. Wij spreken de taal van uw bedrijf, omdat we er elke dag mee te maken hebben. Die ervaring is in de Versant 2100 pers ingebouwd.