Contact

Rotagraphic BV

Hazenkoog 29A
1822 BS  ALKMAAR

Telefoon 072 509 4201
info@rotagraphic.nl

Wilt u meer weten?

Osmosewatersystemen

Technotrans Osmosewatersystemen

Van eenvoudige ready-to-use systemen tot complexe custom build systemen voor de bereiding van osmose water voor offset-druk. In capaciteit beschikbaar vanaf 300 liter tot 4.000 liter per dag en hierdoor geschikt en betaalbaar voor drukkerijen van 1 tot 25 druktorens.
De Technotrans Alpha.R3 installatie bestaat uit een druktank met daarop opgebouwd 2 actieve koolfilters om de grove bestanddelen uit het water te halen, een permeator die tot 90% van de resterende mineralen uit het water haalt, een nabehandelingscartouche voor opharding en een aftapkraan voor kwaliteitscontrole van het water. De kwaliteit van het geproduceerde water is volledig vergelijkbaar met osmose-water en voldoet aan alle door de persleveranciers gestelde normen
Voor meer capaciteit bieden wij de Technotrans alpha.r20. Een unit met een hoog efficient membraam met 2.000 ltr/dag capaciteit genoeg voor de gemiddelde drukkerij. Deze unit bied kwaliteitscontrole door geleidbaarheidsmeting; eenvoudig en zeker. Bovendien bied deze installatie een geintegreerde ophardingsdoser en een 300 ltr. membraam druktank altijd voldoende voorraad voor het vullen van de vochtwaterapparatuur na de schoonmaak.